Imorgon är det återigen tisdag. Det är helt galet vad fort veckorna går!! Känns som det nyss var tisdag, men kanske har och göra med att jag lite lever i en konstig Bachelor bubbla även här hemma och då känns det som tisdag hela veckan ;)
 
Min säng och vyn när jag slog upp ögonen.
 
 
För det är verkligen så, även om allt redan har hänt, jag vet hur det gick och vardagen rullar på så är det svårt att blunda för det som händer i nutid. Allt kommer tillbaka till mig när jag ser avsnitten och alla klipp som matas i sociala medier på tre olika facebook sidor, bachelors egna, sjuans samt TV4. Då är det svårt att inte hoppa tillbaka till Aruba i tankarna och allt som hände där. Jag ska erkänna att jag får säga åt mig själv många gånger att inte bli "manisk" i att kolla allt som läggs ut. Och inte läsa allas kommentarer och allt som skrivs om programmet. För det är verkligen både ris och ros.
 
 
 
Men jag vill säga så här: Tack till alla fina människor som jag både känner men framförallt inte känner som har tagit sig tid att skriva till mig på olika sätt och komma med så mycket fina ord efter avsnitten! Wow vilka fina människor det finns! Det värmer otroligt mycket! <3
 
Här kommer lite bilder inför imorgon om vad som kommer hända..
 
Det här blir ju bara bättre och bättre, vilka grimarser och miner dom lyckas få till. :) Vad är det Annica får veta som gör att hon håller på att tappa hakan?? ;)
 
Kan ni lista ut vem det är som får singeldejten och hoppar fallskärm?
 
Det där ser ju inte helt fel ut! Är det Annica som ligger och njuter av lite massage? Nästan så man blir lite avundsjuk ;)
 
Man kan alltså redan nu se i några av klippen som rullar, att det är en tjej som ska hoppa fallskärm på en singeldejt, ett större gäng av tjejerna får åka på en gruppdejt och tre tjejer kommer att behöva lämna i roscermonin.
 
Jag då...? Jag höll låg profil i förra avsnittet och jag tror, om jag minns rätt, att jag även imorgon kommer hålla låg profil. Håller jag på att fasas ut nu när jag har haft ganska mkt tid i dom första avsnitten? Har jag gjort mitt och nu hårdnar konkurrensen? Ja ni får väl kolla imorn om jag får vara kvar eller inte. kl. 21 som vanligt på sjuan eller på tv4play. På onsdag lovar jag ett nytt inlägg där jag som vanligt ger min bild av det som hände.