Avnsitt två har passerat. Singeldejt nummer två har passerat (har sett att dom envisas med att skriva i sociala medier att det var säsongens första singeldejten, men den fick faktiskt Stephanie).
 
Jag fick alltså rid-dejten! Så himla glad för den! Kvällen innan, på första roscermonin, fick vi veta att Sebastian skulle ta med en av oss 19 tjejer på en singeldejt dagen därpå. Men vad den innebar fick vi inte veta. Det fick man aldrig veta innan, utan det kom en dejtinbjudan på små brev som lästes upp. Ja ni såg ju hur det gick till nu. Klart att alla vi gick och hoppades på att få vara den där tjejen som fick åka så tidigt iväg på tu man hand, men jag hade ju aldrig kunnat drömma om att det skulle bli jag. Konkurrensen var ju stenhård! Men såklart gick jag innerst inne och hoppades :)
 
Så här fördrev vi tiden i väntan på dejtinbjudan. Yoga!
 
 
Eftersom vi heller aldrig fick veta vad dejten gick ut på, mer än dom där kryptiska meningarna, var det så svårt i detta fall att veta vad jag skulle sätta på mig. Jag var övertygad om att vi skulle ut på en båttur eller köra jet-ski, båt livet är något jag älskar "hoppas du gillar att skumpa, för nu blir det åka av" så jag tog ett par jeansshorts, vitt linne och vita tygskor. Bikinin låg i väskan. Perfekt tänkte jag! Snälla och gulliga Therese, som är frisör, hjälpte mig med håret. 
 
 
 
När jag rullar ner i bilen mot dit jag skulle möta upp Sebastian, möts jag av en utsikt som var helt galet vacker! Blått klart vatten, berg, höga kaktusar och en sandstrand. Så min tanke om båt eller jet-ski trodde jag stämde.
 
Men när jag kliver ur bilen, så sjukt jäkla nervös, möts jag istället av en väldigt bekant lukt, hästlukt! Jag fattar snabbt att vi ska inte alls åka båt, vi ska rida! Det första jag hinner tänka är, men grattis Jennie för klädvalet! Hur ska det här gå? Aldrig tidigare ridit i jeansshorts men nån gång ska vara den första. Kan bara säga att mina vita tygskor, var inte lika vita när jag kom hem igen ;) Livet är hårt ibland, åka på lyxdejt och få skitiga skor!
 
 
 
Nu visade det sig att vi skulle rida ned till stranden och havet. Vattnet slog mot klipporna runtomkring, sån häftig upplevelse! Aldrig gjort tidigare i mitt 19 års långa hästliv, ridit på en strand i den miljön, så det här var verkligen som en dröm för mig. Dejten flöt på nästan för bra för att vara första gången vi sågs, mer än vid första mötet, och vi hade väldigt trevligt och roligt. En lyckad dag helt enkelt! Jag tycker man fick fram tydligt i gårdagens avsnitt vem jag är som person, och det kändes så skönt. Det är en oro jag vet att vi alla tjejer har eller haft, hur kommer man att framställas i tv? Vad väljer dom att ta med och inte ta med? Så hittills 1-0 till produktionen.
 
 
 
 
 
 
Måste säga att Sebastian skötte sig galant för att endast ha ridit ett fåtal gånger innan. Imponerad! Då fick han ändå den häst som var mer på tårna i vissa lägen än min. Han lunkade på i sin egna takt, haha, kanske hade önskat lite mer "go" i hästarna. Men å andra sidan kunde vi fokusera på att hinna prata med varandra :)
 
Vi hann med många olika samtal under dagen och kvällen, djupa som lätta. Sånt gillar jag!
 
 
Kvällen avslutades i detta mysiga krypin som rekvisita gruppen lyckats göra så mysigt, mitt ute i ingenstans! 
 
 
En underbar dejt helt enkelt. Vi får se om jag får chansen till fler dejter framöver. Jag kunde iallafal åka tillbaka till huset denna gång med en ros i handen, vilket gjorde att jag var säker inför nästkommande roscermoni. Puh..
 
Ros nummer två på plats.
 
 
 

1 kommentarer

Annika

13 Oct 2016 17:47

Så himla härlig dejt :) Och håller verkligen med om att produktionen visade vem du är som person. Om du inte vinner Sebbes hjärta kommer det stå mååånga på kö i december ;) Heja dej fining!! Kram

Kommentera

Publiceras ej